Byg & Raad

Gødning - Fertilizer!!!

 
Byg & Råd ApS. tilbyder erhverv- samt privat rengøring af højeste kvalitet. Vi beskæftiger medarbejdere med mange års erfaring indenfor rengøring. Medarbejdere der har gjort rent i kontormiljø, institutioner, supermarkeder, forretninger, skoler samt i små og store virksomheder. Vores højeste prioritet er tilfredse kunder, derfor sætter vi stor pris på kommunikation og stærke kunderelationer. Vores rengøringsløsninger er skræddersyet til den enkelte virksomhed samt dennes behov. Vi gør rent efter aftale – om det er dag eller nat ændrer intet. Ligeledes er vi til disposition i ekstraordinære situationer.
 
Hos Byg & Råd ApS. tilbyder vi rengøring og totalservice i særklasse; planlagt, gennemtænkt rengøring, som er veludført og leveret til aftalt pris og tid. Udover dag og natrengøring, tilbyder vi også hovedrengøring – Hovedrengøring bliver altid foretaget første gang uden beregning.  Ligeledes tilbyder vi rengøring efter forsikringsskader.

Byg & Råd ApS. er ligeledes et rådgivningsfirma med flere aspekter, hvorfor vi vil være i stand til at tilbyde rådgivning samt håndværksmæssige ydelser.
 
  • Ansvarlighed: vi er ansvarlige i vores arbejde og tager det fulde ansvar for hvad vi gør.
  • Forsikring: Alle medarbejdere er forsikrede for eventuelle skader.
  • Kvalitet: vi er professionelle og leverer altid kvalitetsservice til vores kunder
  • Byg & Råd ApS. udfører rengøring under en fornuftig beskreven miljøpolitik.
  • Byg & Råd ApS. arbejder under beskreven personalepolitik.
Vi arbejder for gode kunderelationer hvor vi tilbyder kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige og faste priser.
 
Kontakt information:
Byg & Råd ApS.
info@bygograad.dk
23327337