BYGGE-RÅDGIVNING
 
I forbindelse med huskøb har sælger sandsynligvis valgt at få lavet en Tilstandsrapport. Her skal du som køber være opmærksom på, at du overtager sælgers 20 årige ansvar. Derfor kan det måske være en fordel at få ejendommen eller Tilstandsrapporten gennemgået af en uvildig bygningssagkyndig.

Tilstandsrapporten beskriver eksempelvis ikke noget om vedligeholdelsestilstand. Her kan vi lave en vurdering af de snarligt nødvendigt vedligeholdelsesarbejder på ejendommen. Vi kan også prissætte de skader, der eventuelt er beskrevet i rapporten.

Kontrol ved nybyggeri

Mange vælger for tiden at bygge egen bolig. Dette sker for det meste gennem et firma der leverer et nøglefærdigt hus og hvor de forskellige entrepriser skal styres individuelt. Er rådgivning i byggesager en fast-pris opgave eller efter tilbud? og holder det med under 1 promille af byggesummen?
 Ikke alle bygmestre er lige seriøse, og i nogle tilfælde bliver der bygget boliger med store byggetekniske fejl. Når du senere ønsker at sælge boligen bliver der sikkert udarbejdet en Tilstandsrapport, hvor de byggetekniske fejl vil blive fundet; og huset har måske ikke den værdi du havde regnet med. For under én promille af husets pris kan vi udføre tilsyn med byggeriet, så de kedelige fejl undgås.